fbpx

Hundhalsband Stockholm

Hundhalsband Stockholm

Hos oss hittar du i Stockholm allt från hundhalsband till kattgodis. Masterpet erbjuder ekologiska, veganska svensktillverkade produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder huvudsakligen produkter till hund och katt men till viss del även människa.

Våra hundhalsband och övriga produkter finns tillgängliga för hela Sverige, såväl Stockholm som Göteborg. Handla här i vår webbshop eller hos någon av våra återförsäljare ute i landet. Vi har återförsäljare över hela landet, från norr till söder.

Hundhalsband Stockholm

Om oss

Våra varumärken

Masterpet är ett företag som tillverkar och säljer produkter och tillbehör till hund och katt. Vi säljer bland annat schampoo och balsam, halsband och koppel samt godis och kosttillskott. Vår ambition är att vara det självklara valet när du ska köpa produkter till din hund eller katt.

För oss är det viktiga att ligga i framkant och fortsätta utveckla produkter som är bättre än de som redan finns på marknaden. Ett bevis på det är att vi har fått utmärkelse på vägen.

2006  Vinare av Guldvargens Designpris
2007  Nominerad till Svenska Designpriset
2008  Nominerad till Guldvargens Nytänkarpris
2013  Första ekologiska ”Färdigt att använda” serien

Våra varumärken

Hundhalsband Stockholm

Vegetabiliskt garvat buffelläder gör Eckers produkter extra hållbara, med en design som passar vid alla tillfällen. Varumärket och produkterna passar perfekt när du i Stockholm vill ha ett slitstarkt hundhalsband som ska hålla i många år.

Varumärket ECKERS grundades 1997 av Ewa Eckers. Inspirerad av produkterna till hästar som alltid har gjorts mycket hållbara, så ville hon även att hundprodukterna skulle vara. ECKERS= kvalitet och design!